S

Sisley

De familie d’Ornano staat al drie generaties lang aan het roer van bedrijven in de high-end cosmeticasector.

O

Ontstaan

In 1976 lanceerde ondernemer Hubert d’Ornano Sisley met een vernieuwend idee: door technologische innovatie de beste elementen van planten en etherische oliën te selecteren voor hoogwaardige schoonheidsproducten. Onder zijn leiding is Sisley in minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de internationale high-end cosmeticasector

F

Fytocosmetologie

Fytocosmetologie draait om het gebruik van de beste plantaardige extracten om de beste schoonheidsproducten te creëren. Dit is de kern van Sisley. Door het samenwerkingseffect bij de combinatie van verschillende extracten, optimaliseert Sisley hun kracht.

P

Plantenvitaliteit

Sisley, een vooraanstaande naam in fytocosmetologie, laat zich inspireren door de plantenwereld. De huid profiteert van plantenvitaliteit, herstelvermogen, aanpassingsvermogen, beschermingsmechanismen en geur. In het strikte selectieproces beoordeelt Sisley planten op kwaliteit, gebruik van het meest doeltreffende deel, herkomst uit de optimale regio, en oogstmoment voor maximale effectiviteit. Sisley wetenschappers hebben formules kunnen ontwikkelen voor uitgebreide oplossingen bij speciefieke huidproblemen.

O

Onderzoek & Innovatie

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.

Sisley’s onderzoekslaboratoria hebben tien jaar besteed aan de ontwikkeling van Sisleÿa. Dit unieke anti-agingfenomeen bevat vijftig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, oligo-elementen, fytostimulinen, shiitake- en Ginkgo Biloba-extracten, en etherische oliën van marjolein en lavendel. Door de natuurlijke huidmechanismen te activeren, beïnvloedt de synergie van deze stoffen alle processen die huidveroudering veroorzaken.

V

Veiligheidsonderzoek

In Sisley’s laboratoria werken onderzoekers en toxicologen samen om de meest geschikte, effectieve, en 100% veilige werkstoffen te selecteren. Alle Sisley-producten worden klinisch getest op effectiviteit en veiligheid onder dermatologisch toezicht door onafhankelijke onderzoekscentra.

E

Effectief concentraat

Dankzij continue technologische innovaties en samenwerkingen met universiteiten, ontwikkelen we bij Sisley zeer effectieve huidverzorgingsproducten. De doeltreffendheid van deze producten wordt beoordeeld door experts en dermatologen. Plantaardige werkstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en in optimale hoeveelheden gecombineerd, waardoor elk Sisley-product een unieke mix van technische kennis en effectiviteit vertegenwoordigt.

U

Uniek voelbare textuur

Bij Sisley gebruiken we diverse voelbare texturen voor elegant en comfortabel gebruik. Elke plantaardige formule, ontwikkeld met ervaring, innovatie en creativiteit in onze laboratoria, is geschikt voor alle huidtypes. Het natuurlijke aroma en de innovatieve textuur van Sisley-producten zorgen voor een ontspannend en weldadig moment in het schoonheidsritueel.